Beryllbieter, Bouba Ndjida nasjonalpark. Foto: Harald Solås.

lørdag 25. desember 2010

Jul !

Vi var ei stund i tvil om julestemninga ville komme, det er jo i utgangspunktet litt rart å ta juleferie med kortbukse. Men, om mye er nokså forskjellig fra heimlige trakter, så har det ordna seg litt etterhvert. Ungene har blitt mer og mer rastløse de siste dagene, akkurat som hjemme. Da Ragnhilds selvkomponerte juletre kom i hus på julaften, og lukta av pinnekjøtt begynte å spre seg i huset var det ingen vei tilbake.  Kl 16 (-eller deromkring) var det gudstjeneste på norsk, og med barnevennlig regi og lengde.

JULEGUDSTJENESTE 

Mor forbereder seg til julegudstjeneste.

Vikarierende prest for dagen: Rune. Tekstlesere: Bjørn og Theodor


JULAFTEN
Både busken og Ask hadde pynta seg..

Endelig!



 1. juledag ble heller ikke helt som vi er vant til. Vekking kl 06.30 (ikke helt lett..). Deretter til gudmor-oppdrag i bydelen Burkina, der Lucienne, barnepika til Ask, bor med familien.  Sønnen hennes, Abel, skulle døpes.

Lucienne syntes visst hun måtte ordne opp litt, så underveis i gudstjenesten skaffet hun et fadderoppdrag til Harald også... Totalt var det 35 dåpsbarn i kirka denne dagen, så det var jo noen å velge mellom!




Stolt gudmor! 



Etterpå ble vi invitert hjem til Lucienne.  Abel på fanget til Rosalie, vår uerstattelige kokke og konsulent i lokalkultur.


Abel har sovnet, alle vi andre er også fornøyde, men våkne.


På vei hjem igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar